torstai 1. lokakuuta 2015

Valmista pintaa

Ihana nähdä jo valmista pintaa. Meidän makuu- ja vierashuone on muutamaa listaa vaille valmiit. Käytimme uudelleen vanhat hyväkuntoiset listat, maalasimme ne vain uudelleen. Koirienhuonekin on listoja ja lattian putsausta vaille valmis.
Yläkerran aula on tarkoitus lattian osalta laittaa myös uusiksi, muuten aula on hyvässä kunnossa. Aulassa on tällä hetkellä myyjän mukaan korkkilattia. Ainakin se on niin lujaa levyissä kiinni, että helpommalla voi päästä kun irroittaa levyt ja laittaa uudet tilalle. Täytyy nyt katsoa ja tutkistella mikä on järkevin ja helpoin tapa.

Kovasti mietin jo makuuhuoneen sisustusta. Huone on kuitenkin paljon suurempi kuin meidän nykyinen joten lisää kalusteita sinne varmasti tulee. Vinokaton takia joutuu miettimään vähän tarkemmin miten tilan saisi hyvin hyödynnettyä.Vierashuoneeseen laitettiin vain uusi lattia

Seinän sävy Tikkurilan m497 Tuhka


Laminaatti Egger Ok Toscolano harmaaOlohuoneen osalta seinämateriaalit pyörii mielessä. Levyjen alta paljastui laudat ja jotenkin siitä lähti ajatus vanhasta lautaseinästä. Täytyisi vain löytää jostain yhden seinän verran vanhaa lautaa. Toinen ajatus olisi laittaa yhteen seinään valokuvatapetti. Photowall.fi sivuilta ollaan katsottu erilaisia vaihtoehtoja. Tässä niistä kaksi mieleistä.


Yhden seinän osalta materiaalia ei ole siis lyöty lukkoon, mietitään siis. Muihin seiniin väriksi on valittu Tikkurilan v484 Ajopuu.
Oviaukkoja suurennettaessa olohuoneessa lattialevyjen alta pilkisti myös laudat. Toivon niiden olevan siinä kunnossa, että ne saisi jäädä näkyviin. Lautalattia ei ole kovin käytännöllinen koirien kanssa, mutta tarviiko kaikki aina ollakkaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti