sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tavaroiden purkua

Huh huh, nyt on muutettu. Tavarat saatiin erittäin hyvin pakattua ja samalla oli kiva tehdä inventaariota. Reippaalla kädellä meni tavaraa kirppikselle ja ihan selvää roskaakin oli kaappeihin kertynyt. Muutossa inhottavinta ei ole pakkaaminen ja tavaroiden kantaminen, vaan uudessa kodissa paikkojen löytäminen tavaroille.
Keittiön tavaroita purkiessa pyörittelin niitä kaapista toiseen ja välissä laatikkoon. Olimme tehneet rivitaloasuntoomme viime syksynä keittiöremontin ja nyt sitä meille täydellistä keittiötä tuli suunnaton ikävä. Eihän tänne uuteen keittiöön meinannut saada sopimaan mitään mihinkään :) Väläyttelimme leikillämme jo ajatusta keittiöremontista, mutta eiköhän me tuolla keittiöllä nyt kuitenkin pärjätä...jonkun aikaa :)Tekemämme keittiöremontti rivitaloasuntoomme.Muutenkin koko asunnossa on todella huonosti kaappitilaa, onneksi asumme kahdestaan niin tavaroita ei järjetöntä määrää ole. Olemme alkaneet miettimään kaapien ostamista, mutta ensin pitää miettiä tarkasti mihin tarvitsemme säilytystilaa ja minkälaista. Eteisessä ei ole ollenkaan kaappia mihin saisi esim. takkeja tai kenkiä säilytykseen. Nyt siinä on avonaulakko, mutta jos siinä täytyy säilyttää kaikkia takkeja tulee siitä helposti epäsiistin näköinen. Haluaisin jättää siihen avonaulakon, mutta sitten pitäisi saada kaappi missä osaa ulkovaatteista säilytettäisiin. Kumpaankin ei vain ole tilaa eteisessä.

Ennen muuttoa oli ajatuksena tehdä yhdestä yläkerran huoneesta olohuone siksi aikaa kun varsinainen olohuoneen remontti on valmis. Tavaroita kantaessamme huomasinne, että portaat yläkertaan ovat niin jyrkät ja kapeat, että edes koirien huoneessa oleva 120cm runkopatjasänky ei mahtunut portaiden kautta yläkertaan. Piti siis laittaa sohva alakerran ruokailuhuoneeseen. Sinne emme saaneet telkkaria, koska olohuoneessa on vielä sähköt tekemättä ja ruokailuhuoneessa ei ole antenninpistoketta. Telkkari on siis yläkerrassa ja sohvina siellä toimii säkkituolit :) Huomattavasti vähemmän tulee katsottua telkkaria kun mukavuudesta joutui tinkimään.Sohva löysi hyvin paikkansa myös ruokailuhuoneesta.Koirien sänky joudutiin kiskomaan yläkertaan parvekkeen kautta.
Kyllä nyt kelpaa kölliä :)Vessojen ja varsinkin yläkerran vessan kohdalla huomasin myös tavaroille olevan niukasti tilaa. Niihin ei viitsi ostaa uusia säilytysjärjestelmiä, koska ne remontoidaan jossain vaiheessa kokonaan. Olen tottunut meikkaamaan yläkerran vessassa, joten meikeille ja muille kosmetiikka tuotteille piti olla hieman enemmän tilaa. Piti siis keksiä jo olemassa olevista huonekaluista lisää säilytystilaa. Metallinen ikean Lerberg-hylly sopi tähän tarkoitukseen enemmän kuin hyvin.Pihalla olemme onneksi myös kerrenneet olemaan. Koirat nauttii omasta pihasta, kun tilaa on nyt juoksennella. Tänään niillä onkin ollut lepopäivä hihnalenkeistä ja ollaan kaikki nautittu omasta pihasta. Koirat kirmaillen ja leikkien ja me isännän kanssa haravoiden ja pensaita repimällä :) Olemme kerenneet jo käymään tutustumassa naapureihin ja koirien mielestä oudoimmat naapurit ovat lehmät. Kaupunkilaiskoirat kun eivät tiedä miten niihin pitäisi suhtautua :)Kira tutustuu naapurin lehmiin.

2 kommenttia:

  1. Onks siellä siis vierashuone ja koirien huone erikseen? Näyttää kyl jo aika houkuttelevalt toi koissujenki maja.

    VastaaPoista
  2. Juu koirille on huone ja vieraat pääset unille ihan omaan huoneeseen :) Hyvin koirilla uni tuolla maistuu.

    VastaaPoista