lauantai 10. lokakuuta 2015

Kohta muutetaan

Kovasti on pakkailtu ja muuttopäivä on lyöty lukkoon. Viikko vielä ja sitten asutaan Koivulassa.
Yläkerta on siivottu lattiasta kattoon ja sinne ollaankin laatikoita ja pieniä tavaroita viety. Helpotetaan virallista muuttopäivää tuomalla tavaroita pikkuhiljaa, viikon päästä ei tarvitse sitten kantaa kuin isommat huonekalut.

Alakerta vielä siivotaan kunnolla, nyt kun olohuoneen purkusotku on saatu siivottua. Olohuone on käyttökiellossa niin kauan kun saadaan seinät valmiiksi. Onneksi meille ja koirille on tilaa vaikka yksi huone on pois pelistä. Pääsääntöisesti maijaillaan yläkerrassa ja  keittiötä alakerrassa voi kuitenkin käyttää vaikka olohuonetta vielä remontoidaan.
Levyjä pitäisi seuraavaksi alkaa laittamaan olohuoneeseen ja sitten alkaisi ihanaakin ihanampi hiominen :) Seinien osalta olemme päätyneet valokuvatapettiin ja maaliin. Jää nähtäväksi millainen on lopputulos. Olohuoneen ja ruokailutilan oviaukkoa tahdoimme suurentaa. Näin sai huoneista valoisammat ja paljon avarammat.Tälle seinälle on tulossa valokuvatapetti. Myös tästä suurensimme oviaukkoa.

Oviaukon suurentaminen toi lisää valoa olohuoneeseen.


Oviaukko ennen suurentamista.

Ilmat on kivasti kylmentyneet ja taloa pitää lämmittää siellä käydessä. Tarkoituksena on tulevaisuudessa lämmittää ainoastaan puulla ja pattereita laitetaan vain päälle jos lähdemme reissuun. Nyt pitää siis varautua talven tuloon ja sehän tietää puuvajan täyttöä. Kivaa hyötyliikuntaa, vaikka näin äkkiseltään tuntui aikas raskaalta. No ensi syksynä uudestaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti