torstai 17. syyskuuta 2015

Koivula on meidän

Monia papereita on nyt allekirjoitettu ja uusi avainnippu saatu haltuun :) Flunssani takia ei ollut tänään tarkoitus mennä ollenkaan talolle, mutta kotiin tullesamme päätimmekin ottaa koirat autoon ja ajaa Koivulaan.


Kyllähän siinä flunssa unohtui kun pihalle ajoi ja pystyi itselle sanomaan tämän kaiken olevan meidän. Koirat sai kyllä sellaiset hepulit autosta ulos päästyään, että iloiseksi tuli jo ainoastaan niitä katsoessaan.

Kiertelimme tonttia ja mietimme mitä kasvillisuutta halusimme sinne jättää ja mitkä poistetaan. Jo ihan koirien takia haluamme pihasta  tasaisen. Emmekä ihan hirmuisia viherpeukaloita ole edellisiin asukkaisiin verrattuna, joten muutamista kasveista ja puista tullaan luopumaan. Eräänä päivänä mietin mitä haluaisin pihalle istuttaa jos siellä ei niitä jo ole. Ensimmäisinä mieleen tuli pari marjapensasta, vaahtera ja syreeni. Muistin, että pihalla muutamia marjapensaita on, mutta mitä marjaa niin siitä ei ole tietoa. Muutenkin pensaat oli ehkä hieman huonossa paikassa koirien pihalla oleskelua ajatellen. Syreeni ja pieni vaahteran alkukin pihasta löytyi, joten niitä ei tarvitse istuttaa. Koivujakin löytyi tietenkin :)


Pihalla olisi voinut käppäillä ja suunitella kauemminkin. Näin syksyllä, joka on ehdottomasti lempivuodenaikani on luonnossa niin paljon ihania värejä. Huomenna uudestaan talolle ja luultavasti vähän revitään tapetteja ja mietitään materiaaleja. Siitä se sitten lähtee :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti